سیستم های امنیتی آژاکس چگونه از قطب جنوب محافظت می کنند؟!

کپی رایت تصویر Yurіі Shepeta

در سال ۲۰۲۱ تمام پایگاه تحقیقاتی Vernadsky در قطب جنوب مجهز به سیستم امنیتی آژاکس (Ajax) شد. دزدگیر های هوشمند آژاکس (Ajax) دارای سنسور آتش سوزی است و کیلومتر ها دور تر در ۱۶ هزار کیلومتری ما، از پایگاه علمی قطب جنوب محافظت می کند. در این مقاله سعی کردیم شما را با طریقه ی نصب این سیستم در مرکز ایستگاه علمی قطب جنوب آشنا کنیم.

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241

Warning: file_get_contents(https://ajaxsystem.ir/wp-content/uploads/2021/07/info.svg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241
۱۰ الی ۱۴ عضو اوکراینی در مرکز تحقیقاتی Vernadsky زندگی و این پایگاه را اداره می کنند. هر ساله تیم کاوشگران با افراد جدید جایگزین می شود و افراد جدیدی وارد پایگاه می شوند.
در این مرکز تحقیقاتی، کار هایی مانند اندازه گیری میدان مغناطیسی زمین، بررسی اقلیم گیاهان و جانوران قطب جنوب انجام می شود. به عنوان مثال این محققان زبان و گویش نهنگ ها را ضبط و مورد آزمایش قرار می دهند. شکاف لایه ی اوزون را کنترل و روزانه وضعیت هوا را بررسی می کنند تا بتوانند کوچکترین تغییرات آب وهوایی منطقه را پیش بینی کنند.

آیا پیش از این این پایگاه به سیستم های هشدار دهنده مجهز نبوده؟

در جواب این سوال باید گفت چرا، مجهز بوده; اما به مدت ۳۶ سال از ۱۹۸۵ توجهی به سیستم امنیتی پایگاه نشده بود. مخصوصا به مدت ۱۰ سال که این پایگاه در دست کاوشگران انگلیسی بود. در آن زمان این پایگاه فارادی نام داشت و تماما متعلق به انگلستان بود برای همین اسم و حتی پرچمی که در ورودی پایگاه قرار داشت متعلق به انگلستان بود. با این حال هیچ تغییری در سیستم اعلام حریق و دوربین های مداربسته این پایگاه انجام نشده بود.
به علت قدیمی و خراب بودن سیستم ها، هشدار دهنده ها غیر فعال شده بودند و امکان استفاده ی مجدد از آن ها وجود نداشت. به علت هزینه ی زیادی که تعمیر کردن و وارد کردن قطعات جدید به قطب جنوب داشت حتی فکر درست کردن این سیستم ها را هم نداشند و با همان سیستم قدیمی به فعالیت خود ادامه دادند.

ایستگاه تحقیقاتی قطب جنوب، کپی رایت تصویر Yevhen Prokopchuk

زمانی که در قطب جنوب آتش سوزی می شود چه اتفاقی می افتد؟

قطب جنوب به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد در بیشتر اوقات باد های طوفانی در آن می وزد. حتی یک شعله ی بسیار کوچک هم می تواند به سرعت تبدیل به شعله ی بسیار بزرگ و یا حتی یک آتش سوزی در وسعت گسترده شود.
بیشتر ساختمان های پایگاه تحقیقاتی Vernadsky در دهه های قبل ساخته شده است و بیشتر خانه ها چوبی هستند که با صفحات فلزی عایق بندی شده اند. به همین دلیل اگر دچار آتش سوزی بشوند سریعا گاز کشنده ی فوژن را آزاد می کنند.
در سال ۲۰۲۰ یک اتصال کوتاه در سیستم برق ایستگاه Mirny روسیه رخ داد. آتش سوزی باعث سوختن آزمایشگاه ها، اتاق رادیو و سایر ساختمان ها شد.

یک ایستگاه قطبی یک مرکز بسیار غیرمعمول است که نباید چنین نکاتی را برایش دست کم گرفت. پس برای انتخاب یک سیستم هشدار چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

قابلیت اطمینان ارتباطات; این پایگاه مجموعه ای از ساختمان ها است که تک تک انها با یک دیگر در ارتباط هستند بنابراین عایق بندی ساختمان ها بسیار مهم است. برای همین مطمئن ترین راه ارتباط بی سیم، ارتباط رادیویی آن هم با برد طولانی است.
نگهداری; برای نگهداری سیستم آژاکس (Ajax) نیازی به یک مهندس خبره نیست. خود مهندسان پایگاه با کمترین دانش نسبت به سیستم های امنیتی می توانند آژاکس را کنترل و مدیریت کنند. سنسور های آژاکس با استفاده از باتری های از پیش نصب شده کار می کنند و اگر کوچک ترین خللی در کارکردشان پیش بیاید سریعا زنگ هشدار به صدا در می آید. به عنوان مثال اگر یکی از سیستم های هشدار از کار بیوفتد یا باتری آن تمام شود بقیه ی سیستم ها به فعالیت خودشان ادامه خواهند داد.
اعلام حریق; سیستم تشخیص آتش سوزی آژاکس (Ajax) توسط فردی که وظیفه مانیتورینگ سیستم را دارد مدیریت و کنترل می شود. برای آگاه سازی عموم مردم از خطر نیز می توانید سیستم را به آژیر ها و یا تلفن های شخصی کاربران متصل کنید تا در صورت بروز مشکل سیستم شما را مطلع کند.
تاثیر آب و هوا; آب و هوا در طول فصل سرد و گرم به شدت روی دوربین های حرارتی تاثیر می گذارد. اما سنسور های آتش سوزی و اعلام حریق آژاکس، وقتی که در طول فصل سرما درجه دما به زیر ۲۷ درجه سانتیگراد کاهش پیدا می کند و یا در محل های مسکونی قطب که دمای هوا بین منفی ۱۸ تا مثبت ۱۶ درجه ی سانتیگراد است، به فعالیت خود با کمترین میزان خطا ادامه می دهد.

جزیره گالیندز ، جایی که ایستگاه در آن واقع شده است. کپی رایت تصویر Yurіі Shepeta

چرا سیستم هوشمند آژاکس برای قطب جنوب انتخاب شد؟


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241

Warning: file_get_contents(https://ajaxsystem.ir/wp-content/uploads/2021/07/quote.svg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241
در قطب جنوب و مخصوصا در این پایگاه این قانون حکم فرماست که بهترین تجهیزات را با بهترین امکانات تهیه کنید، “در این را اصلا صرفه جویی کنید زیرا هزینه ی حمل و نقل و خرابی دستگاه ها بسیار بیشتر از خرید یک سیستم قدرتمند است. بهترین سیستم امنیتی را خریداری کنید از اتفاقات ناگواری مانند آتش سوزی جلوگیری شود” به همین دلیل برای این پایگاه تحقیقاتی سیستم اعلام سرقت و اعلام حریق بسیار هوشمند و قدرتمند آژاکس را انتخاب کرده ایم و به هیچ عنوان از این انتخاب پشیمان نیستیم.
Viacheslav Marchenko ، معاون مدیر مرکز علمی ملی قطب جنوب (NASC)
علاوه بر کنترل پنل مرکزی سیستم آژاکس (هاب) دو عدد آژير فضای باز (StreetSiren) و ۱۰عدد سنسور آتش سوزی (Fire Detector) نیز به جزیره ی گالیندر در قطب جنوب تحویل داده شد، تا بتواند از آن ها در برابر آتش سوزی، انتشار دود و نوسانات سریع دما محافظت کند و از انتشار گاز سمی مونواکسید کربن (Co) جلوگیری کند.
سنسور های آتش سوزی از طریق پروتکل رادیویی ایمن Jeweller به کنترل پنل مرکزی آژاکس (هاب) متصل می شوند و می توانند حداکثر تا فاصله ۱۳۰۰ متری از هاب به کار خود ادامه دهند.
سنسور های آتش سوزی آژاکس حتی اگر اتصالشان به اینترنت را از دست بدهند و یا حتی اگر کسی برای نظارت پشت سیستم مانیتورینگ نباشد هم به راحتی به کار خود ادامه می دهند، و هیچ اختلالی در کار آن ها وارد نمی شود. اگر ارتباط سنسور های آتش سوزی با هاب قطع شود سنسور ها به فعالیت خود ادامه می دهند و در صورت وجود خطر، آژیر های داخلی را به صدا در می آورند. حجم صدای آژیر داخلی که در سنسور های آتش سوزی آژاکس تعبیه شده است ۸۵ دسی بل می باشد که به راحتی می تواند فردی که خواب است را بیدار کند.
آژاکس همچنین با کاهش دما در محل های ایستگاهی تا ۱۱ درجه سانتی گراد نیز به فعالیت خود ادامه می دهد. دامنه دمای عملکرد این سنسور آژاکس از صفر تا مثبت ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد.
همچنین مصرف انرژی حداقلی در این سنسور باعث شده است تا از تعویض پی در پی باتری ها بی نیاز باشد و دوره ی کارکرد این سنسور ها تا ۴ سال می باشد.

چگونه این تجهیزات را به یکی از دورترین نقاط جهان رساندیم؟

تمام دستگاه های آژاکس در اوکراین خریداری شده است و از طریق ۳ هواپیما، ۱ کشتی، پس از حدود ۷ روز به قطب جنوب رسیده است. در این راه ۵ محقق هم به همراه این دستگاه ها به قطب جنوب رفته اند. محقق ها ۳ کیف به همراه داشتند که محتوای ۲ کیف وسایل شخصی خودشان بوده و در کیف دیگر تجهیزات آژاکس قرار داشت.

نصب و راه اندازی این سیستم چگونه پیش رفت؟

سیستم امنیتی آژاکس مراحل نصب بسیار ساده ای دارد و پس از خروج از جعبه آماده به کار می باشد; احتیاجی نیست فعالیتی بر روی آن انجام دهید، باتری ها از قبل نصب شده اند و نیازی به باز کردن سنسور ها نیست. شما با یک کلیک در عرض چند ثانیه می توانید به وسیله براکت هوشمند سنسور آژاکس را متصل کنید.
در صورت وجود هر گونه مشکل شما به راحتی می توانید با پشتیبان های ما تماس حاصل فرمایید و سوالات خود را مطرح کنید. متخصصین ما ۷ روز هفت و در ۲۴ ساعت شبانه روز آماده ارائه خدمت به شما هستند.

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241

Warning: file_get_contents(https://ajaxsystem.ir/wp-content/uploads/2021/07/info.svg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241
این سیستم توسط متخصص مکانیک سیستم پایگاه تحقیقاتی Vernadsky نصب شده است، این شخص بر کیفیت نصب تجهیزات نظارت داشته و عملکرد تجهیزات را تضمین می کند.

چگونه بر سیستم امنیتی ایستگاه تحقیقاتی نظارت می شود؟

این ایستگاه تحقیقاتی از طریق رایانه و با نرم افزار Ajax Pro نظارت می شود. یک مانیتور در لابی ساختمان اصلی و یک رایانه دیگر به عنوان سرور اصلی در دفتر شخص دیگری ( به اصطلاح ناظر سیستم) متصل است تا در صورت لزوم سریعا زنگ هشدار را فعال کند.
برای مدیران و مهندسانی که می خواهند در حال حرکت از وضعیت سیستم مطلع باشند آژاکس برنامه ای برای تلفن های همراه در نظر گرفته است که با متصل شدن به سرور های ابری آژاکس از طریق اینترنت می توانند وضعیت سیستم امنیتی آژکس خود را مشاهده کنند.
در طول بهره برداری ۲ ماهه ی این سیستم، تنها ۲ بار زنگ خطر به صدا در آمده است. یک بار زمانی که محققان در آشپزخانه مشفول کباب کردن استیک بودند و بار دیگر در کارگاه جوشکاری، جایی که مشغول انجام دادن کار های جوشکاری بودند. نکته جالب اینجاست که این دو بار هیچ آتش سوزی در کار نبود و فقط سنسور ها به دود حاصل از کباب کردن استیک و جوشکاری واکنش نشان داده اند و این دقت در عملکرد این سنسور ها را نشان می دهد.

و اما در ادامه

آژاکس دستگاهی که امنیت شما را تضمین می کند. همچنین با توسعه ی دهنده ی دامنه سیگنال رادیویی (رکس( خود را به شدت قوی می کند. ایستگاه تحقیقاتی قطب جنوب دارای ۱۲ ساختمان است (محل های زندگی، کارگاه ها و غرفه های تغذیه و…) که با فاصله های مشخصی از یکدیگر قرار گرفته اند.
این ساختمان ها از پروفیل آهن ساخته شده اند که می توانند در سیگنال های رادیویی تداخل ایجاد کنند. برای همین توسعه دهنده های این دستگاه با افزایش دسترسی دستگاه ها و همچنین تقویت سیگنال های رادیویی مشکلاتشان را برطرف کرده است.

کپی رایت تصویر Yurіі Shepeta

در سال ۲۰۲۱ تمام پایگاه تحقیقاتی Vernadsky در قطب جنوب مجهز به سیستم امنیتی آژاکس (Ajax) شد. دزدگیر های هوشمند آژاکس (Ajax) دارای سنسور آتش سوزی است و کیلومتر ها دور تر در ۱۶ هزار کیلومتری ما، از پایگاه علمی قطب جنوب محافظت می کند. در این مقاله سعی کردیم شما را با طریقه ی نصب این سیستم در مرکز ایستگاه علمی قطب جنوب آشنا کنیم.

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241

Warning: file_get_contents(https://ajaxsystem.ir/wp-content/uploads/2021/07/info.svg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241
۱۰ الی ۱۴ عضو اوکراینی در مرکز تحقیقاتی Vernadsky زندگی و این پایگاه را اداره می کنند. هر ساله تیم کاوشگران با افراد جدید جایگزین می شود و افراد جدیدی وارد پایگاه می شوند.
در این مرکز تحقیقاتی، کار هایی مانند اندازه گیری میدان مغناطیسی زمین، بررسی اقلیم گیاهان و جانوران قطب جنوب انجام می شود. به عنوان مثال این محققان زبان و گویش نهنگ ها را ضبط و مورد آزمایش قرار می دهند. شکاف لایه ی اوزون را کنترل و روزانه وضعیت هوا را بررسی می کنند تا بتوانند کوچکترین تغییرات آب وهوایی منطقه را پیش بینی کنند.

آیا پیش از این این پایگاه به سیستم های هشدار دهنده مجهز نبوده؟

در جواب این سوال باید گفت چرا، مجهز بوده; اما به مدت ۳۶ سال از ۱۹۸۵ توجهی به سیستم امنیتی پایگاه نشده بود. مخصوصا به مدت ۱۰ سال که این پایگاه در دست کاوشگران انگلیسی بود. در آن زمان این پایگاه فارادی نام داشت و تماما متعلق به انگلستان بود برای همین اسم و حتی پرچمی که در ورودی پایگاه قرار داشت متعلق به انگلستان بود. با این حال هیچ تغییری در سیستم اعلام حریق و دوربین های مداربسته این پایگاه انجام نشده بود.
به علت قدیمی و خراب بودن سیستم ها، هشدار دهنده ها غیر فعال شده بودند و امکان استفاده ی مجدد از آن ها وجود نداشت. به علت هزینه ی زیادی که تعمیر کردن و وارد کردن قطعات جدید به قطب جنوب داشت حتی فکر درست کردن این سیستم ها را هم نداشند و با همان سیستم قدیمی به فعالیت خود ادامه دادند.

ایستگاه تحقیقاتی قطب جنوب، کپی رایت تصویر Yevhen Prokopchuk

زمانی که در قطب جنوب آتش سوزی می شود چه اتفاقی می افتد؟

قطب جنوب به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد در بیشتر اوقات باد های طوفانی در آن می وزد. حتی یک شعله ی بسیار کوچک هم می تواند به سرعت تبدیل به شعله ی بسیار بزرگ و یا حتی یک آتش سوزی در وسعت گسترده شود.
بیشتر ساختمان های پایگاه تحقیقاتی Vernadsky در دهه های قبل ساخته شده است و بیشتر خانه ها چوبی هستند که با صفحات فلزی عایق بندی شده اند. به همین دلیل اگر دچار آتش سوزی بشوند سریعا گاز کشنده ی فوژن را آزاد می کنند.
در سال ۲۰۲۰ یک اتصال کوتاه در سیستم برق ایستگاه Mirny روسیه رخ داد. آتش سوزی باعث سوختن آزمایشگاه ها، اتاق رادیو و سایر ساختمان ها شد.

یک ایستگاه قطبی یک مرکز بسیار غیرمعمول است که نباید چنین نکاتی را برایش دست کم گرفت. پس برای انتخاب یک سیستم هشدار چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

قابلیت اطمینان ارتباطات; این پایگاه مجموعه ای از ساختمان ها است که تک تک انها با یک دیگر در ارتباط هستند بنابراین عایق بندی ساختمان ها بسیار مهم است. برای همین مطمئن ترین راه ارتباط بی سیم، ارتباط رادیویی آن هم با برد طولانی است.
نگهداری; برای نگهداری سیستم آژاکس (Ajax) نیازی به یک مهندس خبره نیست. خود مهندسان پایگاه با کمترین دانش نسبت به سیستم های امنیتی می توانند آژاکس را کنترل و مدیریت کنند. سنسور های آژاکس با استفاده از باتری های از پیش نصب شده کار می کنند و اگر کوچک ترین خللی در کارکردشان پیش بیاید سریعا زنگ هشدار به صدا در می آید. به عنوان مثال اگر یکی از سیستم های هشدار از کار بیوفتد یا باتری آن تمام شود بقیه ی سیستم ها به فعالیت خودشان ادامه خواهند داد.
اعلام حریق; سیستم تشخیص آتش سوزی آژاکس (Ajax) توسط فردی که وظیفه مانیتورینگ سیستم را دارد مدیریت و کنترل می شود. برای آگاه سازی عموم مردم از خطر نیز می توانید سیستم را به آژیر ها و یا تلفن های شخصی کاربران متصل کنید تا در صورت بروز مشکل سیستم شما را مطلع کند.
تاثیر آب و هوا; آب و هوا در طول فصل سرد و گرم به شدت روی دوربین های حرارتی تاثیر می گذارد. اما سنسور های آتش سوزی و اعلام حریق آژاکس، وقتی که در طول فصل سرما درجه دما به زیر ۲۷ درجه سانتیگراد کاهش پیدا می کند و یا در محل های مسکونی قطب که دمای هوا بین منفی ۱۸ تا مثبت ۱۶ درجه ی سانتیگراد است، به فعالیت خود با کمترین میزان خطا ادامه می دهد.

جزیره گالیندز ، جایی که ایستگاه در آن واقع شده است. کپی رایت تصویر Yurіі Shepeta

چرا سیستم هوشمند آژاکس برای قطب جنوب انتخاب شد؟


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241

Warning: file_get_contents(https://ajaxsystem.ir/wp-content/uploads/2021/07/quote.svg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241
در قطب جنوب و مخصوصا در این پایگاه این قانون حکم فرماست که بهترین تجهیزات را با بهترین امکانات تهیه کنید، “در این را اصلا صرفه جویی کنید زیرا هزینه ی حمل و نقل و خرابی دستگاه ها بسیار بیشتر از خرید یک سیستم قدرتمند است. بهترین سیستم امنیتی را خریداری کنید از اتفاقات ناگواری مانند آتش سوزی جلوگیری شود” به همین دلیل برای این پایگاه تحقیقاتی سیستم اعلام سرقت و اعلام حریق بسیار هوشمند و قدرتمند آژاکس را انتخاب کرده ایم و به هیچ عنوان از این انتخاب پشیمان نیستیم.
Viacheslav Marchenko ، معاون مدیر مرکز علمی ملی قطب جنوب (NASC)
علاوه بر کنترل پنل مرکزی سیستم آژاکس (هاب) دو عدد آژير فضای باز (StreetSiren) و ۱۰عدد سنسور آتش سوزی (Fire Detector) نیز به جزیره ی گالیندر در قطب جنوب تحویل داده شد، تا بتواند از آن ها در برابر آتش سوزی، انتشار دود و نوسانات سریع دما محافظت کند و از انتشار گاز سمی مونواکسید کربن (Co) جلوگیری کند.
سنسور های آتش سوزی از طریق پروتکل رادیویی ایمن Jeweller به کنترل پنل مرکزی آژاکس (هاب) متصل می شوند و می توانند حداکثر تا فاصله ۱۳۰۰ متری از هاب به کار خود ادامه دهند.
سنسور های آتش سوزی آژاکس حتی اگر اتصالشان به اینترنت را از دست بدهند و یا حتی اگر کسی برای نظارت پشت سیستم مانیتورینگ نباشد هم به راحتی به کار خود ادامه می دهند، و هیچ اختلالی در کار آن ها وارد نمی شود. اگر ارتباط سنسور های آتش سوزی با هاب قطع شود سنسور ها به فعالیت خود ادامه می دهند و در صورت وجود خطر، آژیر های داخلی را به صدا در می آورند. حجم صدای آژیر داخلی که در سنسور های آتش سوزی آژاکس تعبیه شده است ۸۵ دسی بل می باشد که به راحتی می تواند فردی که خواب است را بیدار کند.
آژاکس همچنین با کاهش دما در محل های ایستگاهی تا ۱۱ درجه سانتی گراد نیز به فعالیت خود ادامه می دهد. دامنه دمای عملکرد این سنسور آژاکس از صفر تا مثبت ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد.
همچنین مصرف انرژی حداقلی در این سنسور باعث شده است تا از تعویض پی در پی باتری ها بی نیاز باشد و دوره ی کارکرد این سنسور ها تا ۴ سال می باشد.

چگونه این تجهیزات را به یکی از دورترین نقاط جهان رساندیم؟

تمام دستگاه های آژاکس در اوکراین خریداری شده است و از طریق ۳ هواپیما، ۱ کشتی، پس از حدود ۷ روز به قطب جنوب رسیده است. در این راه ۵ محقق هم به همراه این دستگاه ها به قطب جنوب رفته اند. محقق ها ۳ کیف به همراه داشتند که محتوای ۲ کیف وسایل شخصی خودشان بوده و در کیف دیگر تجهیزات آژاکس قرار داشت.

نصب و راه اندازی این سیستم چگونه پیش رفت؟

سیستم امنیتی آژاکس مراحل نصب بسیار ساده ای دارد و پس از خروج از جعبه آماده به کار می باشد; احتیاجی نیست فعالیتی بر روی آن انجام دهید، باتری ها از قبل نصب شده اند و نیازی به باز کردن سنسور ها نیست. شما با یک کلیک در عرض چند ثانیه می توانید به وسیله براکت هوشمند سنسور آژاکس را متصل کنید.
در صورت وجود هر گونه مشکل شما به راحتی می توانید با پشتیبان های ما تماس حاصل فرمایید و سوالات خود را مطرح کنید. متخصصین ما ۷ روز هفت و در ۲۴ ساعت شبانه روز آماده ارائه خدمت به شما هستند.

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241

Warning: file_get_contents(https://ajaxsystem.ir/wp-content/uploads/2021/07/info.svg): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo for ajaxsystem.ir failed: Name or service not known in /home/rasamtej/ajaxsecurity.ir/wp-content/plugins/jet-elements/includes/class-jet-elements-tools.php on line 241
این سیستم توسط متخصص مکانیک سیستم پایگاه تحقیقاتی Vernadsky نصب شده است، این شخص بر کیفیت نصب تجهیزات نظارت داشته و عملکرد تجهیزات را تضمین می کند.

چگونه بر سیستم امنیتی ایستگاه تحقیقاتی نظارت می شود؟

این ایستگاه تحقیقاتی از طریق رایانه و با نرم افزار Ajax Pro نظارت می شود. یک مانیتور در لابی ساختمان اصلی و یک رایانه دیگر به عنوان سرور اصلی در دفتر شخص دیگری ( به اصطلاح ناظر سیستم) متصل است تا در صورت لزوم سریعا زنگ هشدار را فعال کند.
برای مدیران و مهندسانی که می خواهند در حال حرکت از وضعیت سیستم مطلع باشند آژاکس برنامه ای برای تلفن های همراه در نظر گرفته است که با متصل شدن به سرور های ابری آژاکس از طریق اینترنت می توانند وضعیت سیستم امنیتی آژکس خود را مشاهده کنند.
در طول بهره برداری ۲ ماهه ی این سیستم، تنها ۲ بار زنگ خطر به صدا در آمده است. یک بار زمانی که محققان در آشپزخانه مشفول کباب کردن استیک بودند و بار دیگر در کارگاه جوشکاری، جایی که مشغول انجام دادن کار های جوشکاری بودند. نکته جالب اینجاست که این دو بار هیچ آتش سوزی در کار نبود و فقط سنسور ها به دود حاصل از کباب کردن استیک و جوشکاری واکنش نشان داده اند و این دقت در عملکرد این سنسور ها را نشان می دهد.

و اما در ادامه

آژاکس دستگاهی که امنیت شما را تضمین می کند. همچنین با توسعه ی دهنده ی دامنه سیگنال رادیویی (رکس( خود را به شدت قوی می کند. ایستگاه تحقیقاتی قطب جنوب دارای ۱۲ ساختمان است (محل های زندگی، کارگاه ها و غرفه های تغذیه و…) که با فاصله های مشخصی از یکدیگر قرار گرفته اند.
این ساختمان ها از پروفیل آهن ساخته شده اند که می توانند در سیگنال های رادیویی تداخل ایجاد کنند. برای همین توسعه دهنده های این دستگاه با افزایش دسترسی دستگاه ها و همچنین تقویت سیگنال های رادیویی مشکلاتشان را برطرف کرده است.